Vízöntő Aszcendens

hipp_leadArányos testfelépítésű, sietős járású, de nem ez a feltűnő rajta. A Vízöntő Ac-jű ember külsejében mindig akad (legalább) egy csipetnyi extravagancia.

Férfiban a standard ruházat mellé befigyel egy fésületlen őrül professzoros séró, és nem vesz fel zoknit, vagy ha igen, felemást és irizáló színűt, csak hogy feldobja az unalmas öltöny-nyakkendő kombót. Gyakran hordanak raszta hajat, vagy van egy átlagosnál hosszabb tincsük. A nők ennél jóval dekoratívabb módon fejezik ki különcségüket. Róluk messziről lerí, hogy „mások”: tiritarka, kézzel készített, batikolt, messzi földről vagy a dédmama gardróbjából származó, újrafelhasznált göncök lógnak rajtuk esztétikus(?), őrült kavalkádban.  Gyakoriak a testékszerek is rajtuk.

Ha valami miatt mégis konvencionálisan öltöznének, tekintetük akkor is elárulja őket. Irizáló, színváltós szemük van, és olykor különösen csillogó, nyílt tekintetük. A nyíltság és a jó kedély személyiségük alapvonása. Extrovertált, barátságos, de egyáltalán nem simulékony karakterek. Ha egy eszmei síkon vagytok, azonnal a barátságába fogad, ha nem, nem tesz semmit, hogy ez kialakuljon.

A hízás veszélye nemigen fenyegeti őket, mert mint Levegő jegy, a Vízöntő Ac sem hajlamos erre. Ha viszont elhíznak, ez egyáltalán nem zavarja őket, mert nagy ívben tesznek a külvilág véleményére.  Valószínű viszont, hogy magasfeszültségben vibráló lényük hamar leégeti a fölös kalóriákat testükről.

 

Sikeres fogyókúra esélye: 70%

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!