Terítéken az erotika

A csoki jobb, mint a szex?! – II. rész

csoki2_leadAz előző részben megismerkedtünk a champurrado nevű forró csokival, és a tejate névre hallgató jéghideg mexikói frissítő itallal. A harmadik klasszikus a caliente nevű ital volt, melynek élénkítő hatását állítólag egész nap érezhetjük, mert kívánság szerint, öntenek bele bort, keverik kávéval, konyakkal, vagy rummal. Tovább »

A csoki jobb, mint a szex?!

csoki_leadBelgiumban a csokival úgy van az ember, mint Németországban a sörivással. Mindig jólesik. Étkezés előtt, után, kávé helyett, délután, ötórai tea idején, stb. Nos, ezt az életet adó afrodiziákumot a múlt héten Antwerpenben kortyolgattam nagy élvezettel, a Quetzal nevű csokoládé-tea-koktél-fagyi bárban. Tovább »

Elborzasztó férfierő

mez_leadElképesztő férfierő 2.

Aki az elképesztő férfierőt olvasta, és megfogadta a szexipar tapasztalt brigádvezetőjének tanácsait, az most minden bizonnyal párja unszolásának eleget téve olvassa a folytatást. Tovább »

Elképesztő férfierő 1.

cs“Ha meg akarjuk tudni, hogyan kell gőzmozdonyt vezetni, akkor jobb, ha egy öreg masinisztát kérdezünk, és ne fizikatanárt zargassunk a kérdéssel”- tartja a régi rákosrendezői mondás. Így van ez a szexben is. Elhatároztuk, hogy kiderítjük: hogyan kell biztonságosan “felfűteni a kazánokat”, ha ilyen “útra” indulunk. Tovább »

Szenzoros élmény- és társkeresés

kezekCsendben, olvadó hólétől dermedt lábakon lopakodik felénk a Tavasz. És minden, ami ezzel jár. Tavaszi fáradtság, mérgelődés, vagy épp méregtelenítés; átmeneti kabát, és tartósnak szánt társ keresése. „Tavaszi szél viízeet áraszt, Minden madár tá-ársat vá-álaszt…” Tovább »

HOSSZÚ A LÉPÉS ÉTELTŐL BORIG

borokMást se hall az ember, ha borról esik szó, hogy tudni illik: mihez mi illik, hiszen életre szóló élménytől fosztja meg magát, aki dilettáns párosításokkal kísérletezik. Bár ez is nézőpont kérdése: Tovább »

EROTIKULT : Tavaszünnep a Kos jegyében

eroindexMárcius 20-án délben a Nap a KOS jegyébe lépett, elszabadul a természet ezernyi energiája, bennünk és körülöttünk is lángra lobban a tavasz, elsöprő vágyak hava következik! Hát még, ha rá is teszünk néhány izgató falattal… Tovább »

Erotika minden falatban

Eroindex

Az afrodiziákumok tárháza sokkal bővebb, mint amit az erről szóló szakirodalom megemlít. Vegyük például a virágokat, az EHETŐ virágokat. FONTOS: étkezési célra csak kifejezetten ehető, étkezési célra árusított, vagy magunk termesztette virágokat használhatunk fel! Virágüzletben vásárolt virágot megenni nem szabad! Tovább »

Kedvesem, szereted?

Szeretsz, illetve szeretnél főzni, illetve nem szeretsz főzni, de szeretsz jókat enni. Valamelyik állítás biztosan igaz rád. Még valamit biztosan szeretsz: a nőket vagy a férfiakat. Tovább »

Amikor a szex a konyhából jön!

Tegnap este a barátnőmmel arról beszéltünk, hogy a mindennapokban, a konyhában hányszor is miként használunk afrodiziákumokat. Szeretünk főzni, főleg ha van, aki ezt értékeli, és miután már túl voltunk egy-két pohár finom boron így rögtön kibújt belőlünk a nőstény ördög, és elkezdtünk ötletelni, hogy milyen étkekkel tudnánk elcsábítani életünk párját. Tovább »

< 1 >