Szűz Aszcendens

szuzac_leadTöbbnyire karcsú, arányos testalkatú, kis-vagy közepes termetűek a Szűz Ac-k.  Arcvonásaik szabályosak, intelligens, kutató tekintetű szemük van, magas homlokkal és íves szemöldökkel.

Keskeny ajkaikat gyakorta kritikusan összeszorítják. Arcuk kerek, „Madonna-arc”, vagy kockafej. Hajuk többnyire vékony szálú, és világos. Alakjuk nem kifejezetten nőies: csípőjük keskeny, derekuk nem szembeötlő. Férfiban teljesen átlagosak. Karjaik testükhöz képest hosszúak.  Mozgásuk energikus, de nem izgága.

Racionális, de pesszimista, túlzott kritikával és önkritikával rendelkező személyek. Sótlan, a nagybetűs dolgoktól óvakodó karakterek, akik többnyire csendesen elemzik a körülöttük zajló eseményeket, de ha néha beszólnak, azzal képesek minden forradalmi lelkesedést lelohasztani egy pillanat alatt.

Erős egészségtudat jellemzi őket, nagyon odafigyelnek a táplálkozásukra, ezért jellemzően ritkán híznak el. Ha tartós ülőmunkát végeznek (ami közel áll lelkületükhöz, mint minden kiszámítható precízkedés) ez mégis bekövetkezhet: ilyenkor sem hatnak hájasnak, mert nem kerekednek, inkább tömb-szerűen híznak el.  Amint ez zavarni kezdi őket, pragmatikusan nekilátnak a legjobban bevált diétának, és sikerrel elérik a versenysúlyukat, egyenletes, lassú, tartós fogyással.  Inkább a diétát részesítik ehhez előnyben, kalóriaszámlálással, mint az emelt edzésszámot.

Sikeres fogyókúra esélye: 80%

Csillag Csilla

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!