Főoldal konyha.tv blog Szasza: ismét Sex Action!

Szasza: ismét Sex Action!

21
0

szasza2A kamerák előtt is bizonyosság lett, amiről eddig csak suttogó híreket hallhattak a “belemenős rock” magyar hívei: Szendrey Zsolt, az “Ország Szaszája” ismét a Sex Action-ben ragad mikrofont! A Fekete Lyuk és a húzósabb helyek régi sztárja, az egykori “elefántvillantó”, aki mostanság a  Zorall frontembere, a Konyha.tv-ben egy rántotta elkövetése közben kamerába mondta, majd egy húsköltemény (recept később) felett rá is duplázott: ismét fellép a Sex Action-nel!

szasza2
Akik ismerik az előzményeket, azok jól tudják: Szendrey volt a Sex Action eredeti énekese, aki a banda legsikeresebb éveiben biztatta szexuális szabadosságra (és mindenféle leírhatatlan erkölcstelenségre) a lányokat, de később elváltak a szexforradalmár zenészek útjai. Állítólag néhány tüskétől sem mentesen.
Szasza aztán a közelmúltban úgy döntött, hogy rendezi a régi ügyeket, és a decemberi F.O. System koncerten megkereste gyermekkori barátját, Mátyás Attilát. Eredménnyel járt: a zenészek békepálinkát ittak a beszélgetés végén. Azóta már annyira szent a béke, hogy Matyi rendkívüli  koncertjén Szasza is ott lesz az A38-as hajón, és fellép a Sex Action-nel. sexa

Zana Zoli már korábban jelezte, hogy ő fix pont a dobok mögött, és ahogy most állnak a dolgok, egyre inkább úgy fest, hogy a rajongók ismét a legendás régi felállás előtt tombolva énekelhetik el azokat a dalokat, melyektől talán egy egész ország kapott annak idején sikoltófrászt. Jó ha mindenki igyekszik, aki a régi felállásban akarja látni őket, mert erre csak egyetlen alkalma lesz: Mátyás Attila születésnapi koncerjén, ahol a zenészbarátok talán Attila eddigi összes formációját színpadra tudják állítani, hogy egy fergeteges bulival ünnepeljék meg az énekes-gitáros 50. születésnapját.

Klacsán Gábor

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.