Sok boszorka van panzió

boszi

boszi

Blogírónk,-Spajzgirl legújabb könyve: A Sok Boszorka Van Panzió, 2016. december 6-tól megvásárolható! De miről is szól ez a könyv, melynek címe egy népszerű, gyermekdal első sora? Nos a Sok Boszorka Van Panzió egy rendhagyó családregény, amely 12 hónap történetét meséli el. A színhely, a bajorországi Herceglápos. A történetek középpontjában a Robusztó család áll, akik miután megveszik a Sok Boszorka Van vendéglőt, a farmmal együtt, hogy beindítsák a HORECA (hotel-restaurant-café) bizniszüket, döbbennek rá, hogy hova is költöztek! A bajor erdő titkaival és különleges élőlényeivel a nyári napfordulón találkoznak először, a Szentivánéji fesztivál alkalmával, ami után kezdetét veszik a furcsábbnál-furcsább események!

A család a 7 tó vidékén élve hamarosan megtapasztalja, hogy az őket körülvevő lápvidéket többségében barátságos lények népesítik be, mint pl. az Erdő és a Mocsár szelleme, az erdei nimfák, és a hattyúlányok. A szomszédos Mohafalva a mohamanók birodalma. A Herceglápos melletti birtok viszont a Vörös baglyok vadászterülete, de emellett ők gondoskodnak az egész vidék biztonságáról. A fémboszorkák az emberek segítői, nem úgy mint a nádasban rejtőzködő, gonosz Mocsári banya, a lányával Tihánával, akiknek gyakran áll a szolgálatába a pénzéhes Lápi boszorka. A Citrom Sármány tó fölött lévő kastély lakói a jóságos és segítőkész tavitündérek, a közeleső Kócsagvárban pedig Kökénybábi és Somanyó vezetésével iskola, vendéglő és kolostor működik. Röviden így lehetne bemutatni a 7 tó vidékét és lakóit. Ja és még egy helyszínt majdnem kifelejtettem, a Zöld szigetet, ahova Robusztó “James Bondként” göngyölít fel egy emberrablás ügyet! A sziget úrnője egy bizonyos Abszintrika és partnere, a Papaya bár tulajdonosa, Kalamáré.

Ha ezek után kedvet kaptál a könyv elolvasásához, online azonnal megrendelheted az Underground kiadótól vagy személyesen megveheted a web shopjukból. Az ára 2300 frt (továbbá a könyv borítóját poszterként, felirattal vagy anélkül is megrendelheted).

A könyv megvásárolható itt: KATT IDE

Véleményét szívesen várjuk!