Skorpió Vénusz – tüzes víz

skorp_leadA Skorpióban ismét Víz jegybe lép a Vénusz. Az érzelmek uralkodnak ezért, de a leghevesebbek. A Skorpió nem ismeri a langyos középszert, számára minden tűzforró vagy jéghideg. Szélsőséges, tüzes szenvedélyek és/vagy jeges rettenet.

Ízlésvilágában is szembeötlő ez a sarkosság, kontrasztosság. Az ilyen Vénuszú nők szeretik feketére festetni a hajukat, és egyenes frufrut vágatni. Sminkjük visszafogott, kivéve az égő színű rúzst. Imádja a vörös-fekete, vagy a fekete-fehér kominációit, a geometrikus mintákat. Általában nem keltenek feltűnést, de ha jobban odafigyelsz, gyanús lehet, hogy a diszkrét ruha alatt fűzőt, és esetleg mellükben piercinget viselnek. Férfiak inkább csak csupa feketében járnak. Ők azok, aki bűn rondák, mégis képesek felforralni egy nő vérét pusztán a pillantásukkal is. A legerősebben szexoreintált jegy, ez süt is belőle, sötét mélységeket sejtető pillantásából.

skorpA szerelemben szélsőséges a Skorpió Vénuszú némber-ember:  kezdetben hűvös, tartózkodó, szenvtelen(nek látszik), majd benyel és soha nem ereszt. Ha szökni próbálsz, véged. Sose bocsájtja meg a hűtlenséget, és számára már az is bűn, ha csak másra gondoltál, vagy pillantottál. Cserébe kitalálja minden titkos gondolatodat, és szívesen teljesíti minden perverz fantáziád. Femme fatale.

Ha randira viszed, válassz valami titokzatos helyet. Amúgy sem elképzelhetetlen, hogy tilosban jár éppen (A Skorpió Vénusz a titkos viszonyokat is jelöli – mert ő bizony viszonyt kezd, ha már nem égeti a sötét tűz a lelkét, ha túl nagy a nyugi). Pincehelyiség, gyertyafény, középkori kamra ideális helyszínek. Idősebb, kiégett Skorpió Vénuszokat swinger-esetken lelhetsz fel.

Az ételválasztásukra a nagyon cípős, és a keserű-édes ízek kombinációja jellemző. A chilis csokit nekik találták fel. Szeretik az erős italokat, és bírják is.

Skorpió Vénusz ételek, italok: feketekávé, bordói, tequila, whiskey, gin, bloody mary, kaviár, osztriga, marha véresen, chili con carne, desszertnek lángoló gundel palacsinta.

 

Csillag Csilla gasztrológus

Véleményét szívesen várjuk!