Skorpió Aszcendens

skor_ac_leadA Skorpió az ellentétek, a végletek jegye: fix minősége a Víz elemnek -ez már önmagában is ellentmondás.

Uralkodó bolybója a Mars és a Plútó, a végletes átalakulás és a tüzes harcok bolygói ezek. Tüzes víz tehát. Ez a szenvedélyes, sötét, mély tüzű érzelmektől átfűtött-hűtött jegy rányomja a bélyegét az ez alatt született férfiak és nők külsejére is.

Férfiban általában kis termetűek, alacsonyak és vékonyak, de inasak. „Nem kicsi, csak sűrű” -mondhatnánk rájuk. Ennek ellenére nem hatnak gyengének, sőt, valahogy határozottan veszélyesnek tűnnek. Talán a vesébe hatoló tekintetük miatt? Vagy a pókerarc miatt, ami ki tudja, mit takar? Szemöldökük általában sűrű és sötét, szemeik mélyen ülőek, és mintha nem lenne szükségük pislogásra.  Öltözködésük nem feltűnő. Az egyszerű vonalú, sötét ruhákat kedvelik, leginkább a feketét.

A nők kétfélék ezzel az AC-sel: vagy drabálisak, vagy maga a Végzet Asszonya áll előttünk. Öltözködésük egyszerű, de összhatásban lélegzetelállító: a klasszikus vörös és fekete, vagy fekete-fehér kombóban, lakkozott tűsarkúban és tűzpiros rúzzsal hódítanak, szenvtelen arckifejezéssel szúrva szíven a kiszemelt áldozatokat.

Alkatuk teljesen bejósolhatatlan. Képesek a teljes átalakulásra, azaz az előbb említett két formátum közötti gyors váltásra. Ehhez ha kell, szélsőséges beavatkozásoknak is alávetik magukat. Önsanyargató diéták, gyanús eredetű fogyasztószerek, zugsebészek bármely praktikáját alkalmazzák a kívánt cél elérése érdekében. „A szépségért meg kell szenvedni!” – ezt a mondatot bizonyosan egy Skorpió nő találta ki.

 

Sikeres fogyókúra esélye: 90%

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!