Rák Aszcendens

rak_leadA Rák Ac-t a Hold uralja. Ez meglátszik a testalkatukon és a lelki alkatukon is. Nagyon érzékenyek.

Kedves, finom, visszahúzódó stílus jellemzi őket. Tempójuk lassú, inkább passzívak. Merengésre, melankóliára hajlamos karakterek. Ha védett közegben érzik magukat, akkor válnak nyíltabbá.  Érzelem-lények.  Elhanyagolva, szeretethiányos állapotban „bánathájat„ növesztenek.  Ezt szinte lehetetlen leadniuk addig, amíg nem érzik magukat újra érzelmi biztonságban.

Még legjobb formájukban is gömbölyded, molett nők, kerekded alkatú férfiak a Rák Ac-ek. Általában alacsonyak, vagy közepes magasságúak, széles homlokkal és nagy, érzelmes, domború szemekkel.  Hajuk vékony szálú. Végtagjaik rövidek és húsosak. Ha elhíznak, képesek még az ujjaikra is hurkákat növeszteni. Lágy, puha, cellulitiszre hajlamos a húsuk.  Nagy mellek, gömbölyű has, anyás testalkat jellemzi őket felnőtt korban – Rák Ac. –vel a férfiak is kissé nőiesek.

Kényelmesek, nem szertik az intenzív mozgást. Számukra a fogyókúra igazi kínszenvedés, a jo-jo effektus ismert fogalom. Méregtelenítéssel kezdjenek minden ilyesmihez, mert testük elraktároz minden méreganyagot. A sikeres fogyáshoz lelkileg is meg kell tisztulniuk. Ha képesek harmóniába kerülni önmagukkal, elérhetik ideális súlyukat, de egészen addig reménytelen szenvedésre vannak kárhoztatva,  amíg el nem fogadják magukat annak a  telten szép nőnek,  akinek születtek.

 

Sikeres fogyókúra esélye: 10%

Csillag Csilla

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!