Rántotta

Cselőtei László rántottája

csloCselőtei László, a VOLTfólió díjas Metal Hammer társszerkesztője abban a szerencsés helyzetben volt világ életében, hogy olyan hölgyek vették körül, akik kiválóan főztek. Ennek köszönhetően nem sajátította el a konyhaművészet minden csínját-bínját, de kérésünkre a legnaturálisabb rántottát azért elkészítette.

Zsófi /Edd meg, amit főztél/ rántottája

zsofi1Hogy a műsorvezetőt idézzük: a világ legegyszerűbb rántottája. De mit is várhatunk egy olyan „szakácstól”, aki még csak most tanul főzni? Ezt. Elkészült, megettük, túléltük. És még finom is volt.

Csöves /Alcohol/ rántottája

csoviCsövi, az Alcohol zenekar énekes-basszusgitárosa nagyon szívesen készített nekünk rántottát, ám nem volt hajlandó enni belőle. Nem azért, mert nem bízott a főzési tudományában, hanem mert az albérleti évei alatt annyi tojást evett, hogy megcsömörlött tőle.

 

Kovács Áron rántottája

aronA műsorvezetőként és zenészként is ismert Kovács Áron nem a konyha ördöge – állítása szerint. Elmondása szerint a felesége és az édesanyja tehet erről, hiszen mindketten nagyszerűen főznek. Ám, hogy ő hogyan készíti a rántottát, azt megnézhetik, itt pedig el is olvashatják.

Kozsó rántottája

kozsoKozsó a rántottát sem hagyományosan készíti, viszont elmondása szerint minden reggel tojással indítja a napot. Lássuk, mitől különleges a Kozsó-féle rántotta.

Ganxsta Zolee rántottája

 

ganxstaA Ganxsta Zolee és a Kartel frontembere állítása szerint tökéletesen analfabéta a főzéshez. Ennek ellenére mégis segítségére volt műsorvezetőnknek a rántotta elkészítése közben – legalábbis ami a hagyma felkockázást illeti.

Sipos Peti /Irigy Hónaljmirigy/ rántottája

Sipos1Ahogy a műsor szlogenje is „mondja”: Mindenki sütheti a magáét. Az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Peti is megtette. Szalonnával, lilahagymával, burgonyával, hogy ’Petis’ legyen. Az lett.

Szekeres András /Junkies/ rántottája

szekiA Junkies énekese nem csak szeret, de tud is főzni. Ez azon is látszik, ahogy a rántottát készíti.

Marthy Barna /Firkin/ rántottája

marthy_barna_indexBorzas ökör
Marthy Barna, a Firkin zenekar énekese nem szokványos rántottát készített, sokkal inkább egy átmenetet a tükörtojás és a rántotta között. Borzas ökörnek nevezi.