Összes recept

Csípős burgonya

csipos_burgonya_index

Csíramálé

Csíramálé

A búzacsíra magas vitamin- és ásványianyag tartalmának köszönhetően nagyon hasznos tápanyag, különösen a téli hónapokban. Régebben böjti ételként fogyasztották. Jókai Mór is megemlíti Aranyember című regényében a “fenséges, mézédes csíramálé”-t. Tovább »

Csirkefilé napraforgómaggal

csirkefile_napraforgoval_index

Csirkehúsos manti

csirkehusos_manti_index

Csörögefánk

csorogefank_index

Csöves /Alcohol/ rántottája

csoviCsövi, az Alcohol zenekar énekes-basszusgitárosa nagyon szívesen készített nekünk rántottát, ám nem volt hajlandó enni belőle. Nem azért, mert nem bízott a főzési tudományában, hanem mert az albérleti évei alatt annyi tojást evett, hogy megcsömörlött tőle.

 

Diós bejgli

dios_bejgli_index

Diótorta

diotorta_index

Dobos torta

dobos_torta_index

Dóra pástétoma

dora_pastetom

Édes rizs

edes_rizs_index

Édesen és gyorsan

e1Ezzel a nagyon tömény süteménnyel garantáltan fedezni tudjuk édességigényünket. :)

Tovább »

Ganxsta Zolee rántottája

 

ganxstaA Ganxsta Zolee és a Kartel frontembere állítása szerint tökéletesen analfabéta a főzéshez. Ennek ellenére mégis segítségére volt műsorvezetőnknek a rántotta elkészítése közben – legalábbis ami a hagyma felkockázást illeti.

Gombás metélt

gombas_metelt_index

Gombás tekercs

gombas_tekercs

Gombás, sajtos bruszketta

gombas_sajtos_bruszketta

Gondoljuk újra az egyik legnépszerűbb tortát!

t0Családi ünnepségre tortát kellett sütnöm, és az egyik kedvencemre, az Eszterházyra esett a választásom. Ahogy keresgéltem a receptek között, lassan kialakult a saját változatom, ami néhány ponton eltér ugyan a klasszikustól, de így is sokunknak kedvére lehet. Az én tortaformám kissé széles, használjunk kisebbet, ha magasabb (és mutatósabb) tortát akarunk.

Tovább »

< 1234 >