Oroszlán Vénusz- pompázatos

oroszlan_leadAz Oroszlánban ismét a Tűz jegyében áll a Vénusz. Ragyogó, sugárzó, tündöklő, pompás, fényűző, feltűnő – ezek a jelző jellemzik legjobban őket.

 Akinek ilyen állása van, mindent megtesz azért, hogy megjelenésével lenyűgözze a másikat – és mivel itt egy Oroszlánról van szó, a másik alatt mindenki mást kell érteni. Luxuskedvelő. Nem annyira a minőség, mint a látványosság érdekli. Így ha férfi, inkább a megbízhatatlanabb, de mutatósabb autót, vagy motormárkát választja, (lehetőleg tűzpiros, vagy arany színben) mint a hasonló kategóriájú komolyabb, de kevésé feltűnő verdát. Nőként a látványos kreációk, az arany, a szőrme, a párduc- és egyéb vadállatminták megszállottja. Ha márkás holmit vesz, a leglátványosabb módon villogtatja azt. Arany ékszerekkel és egyéb fényűző csecsebecsékkel dúsan ékíti magát. Haja lobogó, arany-vagy platinaszőke, esetleg vörös. (Férfiak is gyakran hordanak hosszú hajat ezzel az állással.) Mindent a kirakatba tesz, lerí róla, hogy sokat költ(et) magára.

oroszlanEz itt a lényeg: mindenki lássa, hogy ő megengedheti ezt magának; nem úgy, mint a nagy többség! Férfiaknál ez az állás luxusnők, sztárok iránti rajongást, és aktuális kedvesük ékszerként való körülhordozását jelenti. Királynőnek tekinti a mellette álló nőt (ha az méltó erre), és ekként is bánik vele. A randevú egy Oroszlán Vénusszal lenyűgöző. Luxusétterem, divatbemutató, celeb-paty. Bérelt limuzin, meglepi-álomutazás, és hasonlók. Ha szerény sorból származik, kész eladósodni szerelme miatt az ilyen férfi. Nőként ebben az esetben vagy hamisítványokkal ékesíti magát, vagy minden megtakarításán aranyakat vesz. És várja, hogy felfedezze valaki.  Ha valamiben sikerül ténylegesen kiemelkednie (pl. címlapra kerül, vagy színpadra, képernyőre, élmezőnybe, bármi miatt) visszavehet magamutogatásából némileg.

A szerelemben szenvedélyes, érzelmes, de büszke fennhéjázását nem hagyja el, állandóan dicsérni, imádni kell. Ez esetben hűséges, de ha ezt nem kapja meg a párjától, majd megkapja valamely más hódolójától. Macskatermészet.

Az étkezés terén a karakteres, intenzíven fűszerezett ételeket kedveli, hozzájuk minőségi bort társít. Szereti a hasát, szereti, ha kényeztetik; az éttermeket az elegancia és a kiszolgálás minősége alapján osztályozza. A híres helyeket, menő séfeket preferálja. 

 

Csillag Csilla
gasztrológus

Véleményét szívesen várjuk!