Oroszlán Aszcendens

or_leadAz Oroszlán felkelő jegyénél születettek királyi/királynői megjelenésű emberek. Tartásuk büszke: feszítenek, domborítanak, és felszegett fejjel haladnak. Ők azok, akik még ha lassan járnak, akkor is határozottan lépdelnek, helyesebben: vonulnak.

Feltűnően, de ízlésesen öltözködnek, pompás, elegáns stílusban. Testalkatuk átlagosnak mondható: átmenet a sportos és a „teltkarcsú”, kövérkés között – a hasukat ugyanis nagyon szeretik. Férfiban ez a jó tartású, de kissé pocakos úriember, nőben a telt idomait büszkén domborító delnő –aki ért ahhoz, hogy azt hangsúlyozza magán, ami előnyös. Hajkoronájáról messziről megismeri az Oroszlán ASc-ű embereket: dús sörényt viselnek, még a férfiaknak is nemritkán hosszabb a hajuk. Ők szeretik a szakállukat, bajszukat is megnöveszteni.

Kedélyes, nagyhangú emberek. Könnyen jönnek indulatba – szangvinikus karakterek – ilyenkor elbődülnek, és addig üvöltenek, amíg helyre nem kerül kibillent tekintélyük. Ha ez mégsem történik meg, sértetten távoznak, és vissza sem térnek, míg kellő alázattal ki nem engesztelik őket. A hiúsági játszmákat nem számítva amúgy nem haragtartó, hanem nagyvonalú emberek.

Nagyétkűek, gourmanok, és szeretik a testi örömöket, annál kevésbé az önsanyargatást. Ez, összevetve a nemritkán túlzással élő, pozitív irányba torzító önképükkel, meglehetősen esélytelenné teszi számukra a fogyókúrát. Egyszerűen nem látják, miért kéne megvonni szájuktól a finom falatokat, amikor ők úgy tökéletesek, ahogy vannak – ezt egészen addig így érzik, amíg van, akit képesek levenni ezzel a lábukról. Ha nem akad már hódolójuk, összeomlanak, majd romjaikból újjászületnek –valóban káprázatos formában.

 

Sikeres fogyókúra esélye: 30%

Csillag Csilla

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!