Nyilas Aszcendens

nyilac_leadA Tűz jegye energikussá és sportos testalkatúvá teszi a Nyilas Ac-ket. Dinamikus, de nem túlpörgött tempójú, jó kedélyű emberek.

Nyílt tekintet, okos, érdeklődő szemek, mosolygós és nagyhangú nevetésekre nyitott száj jellemzi őket. Férfiban még edzetlenül is szálfa termetűek –igaz, ha nem figyelnek, ehhez idővel hordóhas is társul. Nőben amazonok: vállas, izmos combú nők. Idővel, harminc felett, ha már nem sportolnak rendszeresen, túlontúl megerősödhet a combjuk. Ezt a jegyet az élet második felében fenyegeti az elhízás. Idővel egyre inkább lenyugszanak, elkényelmesednek.  Sokuk rendszeresen, versenyszerűen sportol is – ez nagy kalória bevitelt kíván, jó étvággyal sokat esznek – és ezzel nem hagynak fel, a sportolás elhagyása után sem. Hasra és combra híznak. Túlsúlyosan sem hatnak viszont kövérnek, inkább „testesednek”: izmaik ott rejtőznek a zsír alatt. Tartásukat idős korukra sem veszítik el.

Számukra mindenképpen valami aktív mozgásra alapozott fogyókúra javallott. Az egészséges, de teljes táplálkozás mellett, a nassolás és az italozgatás elhagyásával, a megemelt edzésszám idővel hozhat eredményeket, újra izomba épül a felhalmozott kalória.  Vigyázni kell viszont nekik, nehogy a sok kihagyás után lesérüljenek: örök idealistaként hajlamosak a punnyadt testüket azonnal a rég megszokott terhelésnek alávetni, hogy aztán lesérülve megint az ágyat nyomhassák még hónapokon át, vigasz-falatokkal kényeztetve magukat…

Sikeres fogyókúra esélye: 50%

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!