myMangoo – hamarosan ciki lesz nem ismerni

mymango„Közvetlen médium” –mi az? Egy új fejezet a média történetében. Képzelj el egy olyan online TV-t, ahol egyéni beállításaid által testreszabott a műsorkínálat, de még a reklámok is hozzád idomulnak. Ha akarod, egyáltalán nincsenek hirdetések, de ha mégis, talán még örülni is fogsz a te igényeidhez rendelt termékismertetőnek és aktuális ajánlatoknak. Ahogy a műsorok, a hirdetések is csak azt találják meg a myMangoo-n, akinek szólnak.

Nincs „holt szórás”, azaz: nem célcsoportnak szóló alkalmatlankodás, ami előny a hirdetésért fizetőnek és a nézőnek is. Képzeld el: Soha többé senki nem akar veled ebéd közben a hüvelygombáról beszélgetni…

 

Az oldal egyszerre nyújtja egy jó online TV és a YouTube minden előnyét. Rendszerezett, tematikus, visszakereshető műsorokat szolgáltat; amatőr videókat és profi filmesek alkotásait is megtalálhatjuk (és feltölthetjük!) minden minket érdeklő témában.

mym2

A hozzáférés is opcionális: nézőként, ha reklámokat is befogadunk, ingyenes is lehet, de ha fizetünk a filmekért (perc alapon) akkor nem kell reklámokat néznünk. Ugyanígy a hirdetői oldal felé is rugalmas a myMangoo: csak a tényleges elérések után vonja le a reklámra szánt keretből a krediteket.

 

A myMangoo online TV honlapja Windows-os okostelefonra, SmartTV-re és táblagépekre optimalizált.  A nyár végére pedig már Androidos telefonokkal és iOS –en is elérhető lesz.

És ami a legnagyszerűbb benne: a konyha.tv adását is sugározza. Nézzük!

mym3

Véleményét szívesen várjuk!