Mérleg Aszcendens

merlegasc_leadA Mérleg Ac-t a Vénusz uralja, ez teszi szülötteit harmonikus szépséggé. Arcuk arányos: magas homlok, szépen ívelt szemöldök, nagy szemek, telt ajkak.

Férfiban finoman markáns, nőben lágyan lekerekített, ovális fejforma a jellemző rájuk. Testalkatuk arányait tekintve átlagos, de átlagon felül arányos. Szép emberek a Mérlegek. Nőben igazi homokóra-alkatok, formás, ahol kell: gömbölyű, ahol nem, ott lapos. Férfiban is szép, már–már túl szép, metroszexuális férfiak. A harmónia-és stílusérzékük veleszületett. Mindig divatosan, azon belül is ízlésesen, nem hivalkodóan, de rafináltan öltözködnek. Lágy, alakot kihangsúlyozó textilek, finom, sokat sejtető csipkék és diszkrét kiegészítők hangsúlyozzák szépségüket. Táska plusz topánka- illetve zokni plusz nyakkendő –párosításban verhetetlenek.

Levegő jegyként sokáig nincs gondjuk a kilókkal, de túlontúl pörögni, hajtani, és így sportolni nemigen szeretnek, magukat kényeztetni annál inkább – így harminc felett lassacskán megereszkednek, „elkarfiolosodnak” a vénuszi idomok. A Mérlegek ekkor elsőnek a kozmetikust keresik fel, és csak nagy nehezen állnak rá valami trendi fogyasztógépre. Inkább választják a zsírégető tablettát, vagy a plasztikázást, mint a drasztikus fogyókúrát. Sok pénzt áldoznak szépészeti beavatkozásokra, de a kitartó önsanyargatás nem kenyerük. A végsőkig hisznek a cellulitisz elleni krémekben inkább. Náluk, hitük szerint a szépség csak pénz kérdése az élet második felében.

Sikeres fogyókúra esélye: 30%

 

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!