Kipróbáltuk

Különlegeset, szépet, értékeset!

Mi mást keresnénk így Valentin nap közeledtével!? Nyilván sokan elsőként az ékszerekre gondolunk, mint biztos megoldás. Tovább »

Bankos Grill

grill_leadNyári döbbenet: Hogy lehet az, hogy egy balatonparti étteremben, főszezonban nem tudok kártyával fizetni?! Tovább »

myMangoo – hamarosan ciki lesz nem ismerni

mymango„Közvetlen médium” –mi az? Egy új fejezet a média történetében. Képzelj el egy olyan online TV-t, ahol egyéni beállításaid által testreszabott a műsorkínálat, de még a reklámok is hozzád idomulnak. Tovább »

Együnk valami finomat: világkönyv

szilvi_leadSchweiger Szilvia, miközben gurmandként szemlélve járta a világot, egy nap gondolt egy nagyot, és könyvbe szedte az ízeket, melyeket megkóstolt. De nem “csak úgy” leírta, hanem hozzájuk tett néhány általa izgalmasnak vélt “Schweigeres” megoldást. Tovább »

Undok tinik támadása

ut_leadValami “iskolás sorozat” kényeskedő főszereplőjére tett megjegyzéssel heccelte a minap a fiam a lányomat, véletlenül rátenyerelve a “killer”-re (Az USA tévései nevezik így a távkapcsolót, arra utalva, amit ezzel a néző tehet, így leszámolva a számára nem megfelelő csatornával), és észrevehetetlenül halkabbá téve az adást. A lányom erre valami számomra érthetetlen túlreagálással, hisztiző üvöltéssel zavarta ki a kisembert a szobából.  Tovább »

Tök jó! Az ára is?!

spargatokNekem akkor jön el a tavasz, amikor meglátom a Lehel piac „savanyás” árusainak pultján az első adag hamvaszöld, gyalult tököt. Rengeteg kaporral (én a kapor-fanok bandáját erősítem), baracklekvárral, rántottával: mit mondjak? Csúcs! Az meg nem csúcs, hogy fél kiló tök + 5 csokor kapor árából kijött volna egy doboz olcsóbb kaviár is, kis üveg pezsgővel… Tovább »

AKAROM, MERT MAKARON!

makaronindexJó sorsom a kezem alá vezényelte másfél évvel ezelőtt – angolból történő fordítás céljából  – azt a mesés kis könyvecskét, ami állítólag viharos gyorsasággal került az eladási listák lére, és azt beszélik, már nem is igen kapható. Nem néztem utána, de saját kiadóm igazgatója vajon miért szépítene a valóságon? Mit mondjak: isteni érzés, hogy jó alapból sikerült érthető, használható, szórakoztató magyarítást gyártanom :-)

Tovább »

Szerelmem, Neil Perry

perry Nos, miért is ne engedhetném meg magamnak a luxust, hogy tinilány módjára beleszeressek egy (fotóin legalábbis) hihetetlenül dögös, viszont (az én felnőtt nő koromban már szerencsére) elérhetetlen pasiba? Abba, aki ráadásul frenetikus kajákat „tett az asztalomra” hónapokon át, Tovább »

Ehhez pofa kell!

ehhezindexVagy kofa, ha úgy jobban tetszik. De valójában sem így – sem úgy nem tetszik igazán. Mert „olyan sértő”.Több okból is.
A piac az a hely, ahol – jobb esetben – olcsóbban vásárolhatunk jobb minőségű élelmiszereket, mint a boltok többségében. Tovább »

< 1 >