Kedvcsináló egy kis diétához

diet_leadA második bejegyzéshez hasonlóan egy-két örömteli példát szeretnék Önökkel megosztani, hogy egy jól eltalált diétával, mi mindent lehet elérni.

A korábbiakhoz hasonló örömben volt részem a következő diétázók esetében is.

Fiatal apuka, aki tetőtől talpig ekcémás volt, olyan fényérzékenységgel, hogy csak felhős időben, vagy sállal, kesztyűvel felszerelkezve, mert az utcára menni, jött vizsgálatra. Hasonlóan az előzőkhöz, leleteiben semmi említésre méltó nem volt olvasható. Végigjárta a szokásos utat, tetőtől talpig kivizsgálták. Sehol semmi. Egyedül a bőrgyógyászaton kapott krémekkel volt elviselhetőbb az élete.

Megtörtént a diétás vizsgálat, ami szintén annyit jelentett, hogy megkerestük a panaszai hátterében meghúzódó alapélelmiszert.

sz_Elmondása alapján ekcémája már gyermekkora óta megvolt, hol erőteljesebben, hol kevésbé látványos tünetek formájában. A diéta hatására a bőre letisztult, vörössége, szárazsága, és nem utolsó sorban a viszketése is csökkent. Problémája bár 100%-ban a diétától nem múlt el, ugyanakkor azt gondolom, hogy egy olyan problémánál, ahol az akadémiai orvoslás a legjobb szándéka ellenére sem tudott segíteni, igen szép eredményt értünk el. A történethez hozzá tartozik, hogy bár nagyon elégedett volt az eredményekkel – gondolhatják egy 30 éve semmire nem reagáló ekcéma kezdett látványos és stabil javulásba – de azt szerette volna, ha nem állunk meg ennyinél. Ezért nála a kezelések homeopátiával egészítettük ki, ami szintén további jó eredményeket hozott.

Egy év elteltével kisfiát hozta el hozzám. A kisfiú lábán jó féltenyérni ‘seb’. Vizsgálatok negatívak; krémek, ha kenik, segítenek, ha nem akkor előjön és terjed. A korábbi tapasztalatai alapján az apukában felmerült, hogy talán valami élelmiszer csinálja a gubancot. Megtörtént a vizsgálat. Két hét múlva jön a telefon, hogy drasztikus javulás következett be, krémek nélkül.

Hála Istennek nagyon sok, a fent részletezett gyógyulásokhoz, hasonló élményekben van részem. A természet ereje és a szervezet regenerálódó képessége bámulatos. ‘Csak’ hagyni kell érvényesülni és a megfelelő ponton hozzátenni ehhez a folyamathoz.

Mindezeknek egyetlen egy üzenete kell, hogy legyen Önök felé; nem szabad a diétában rejlő lehetőséget lebecsülni!

 

Dr. Antal Péter Miklós
Szent Lukács Alternatív Terápiás Rendelő (www.szentlukacsrendelo.hu)

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!