Almás, vaníliakrémes piskóta

Ha a gyerekeknek készítünk édességet, akár be is vonhatjuk őket a főzésbe. Krémkeverés, csoki reszelés és máris szórakozássá vált a sütés-főzés. Almás, vaníliakrémes piskóta receptKészítette admin Közzétéve: május 30, 2016Mennyiség: 12 szeletFőzés: 60 percHa a gyerekeknek készítünk édességet, akár be is vonhatjuk őket a főzésbe. Krémkeverés, csoki reszelés és máris …Hozzávalók6 db tojás a tésztához14 Tovább »

Laugenbrötchen, a németek vajpuha lúgosító bucija

Mindamellett, hogy mennyei az íze, még a gyomorsavat is csökkenti! Zseniális… Laugenbrötchen, a németek vajpuha lúgosbucijaKészítette admin Közzétéve: május 24, 2016Mennyiség: 10-12 dbMindamellett, hogy mennyei az íze, még a gyomorsavat is csökkenti! Zseniális...Hozzávalók680 g liszt 30 g friss élesztő 400 g langyos víz 2 tk só 1 tk cukor szórni a tetejére nagy szemű só, Tovább »

Bajor sörperec

A bajor perecet előbb főzni kell, majd azután sütni. Ha minden tjól csinálunk kívül ropogós lesz, belül viszont nagyon puha. Igazi sörkorcsolya! Bajor sörperecKészítette admin Közzétéve: május 22, 2016Mennyiség: 8 dbA bajor perecet előbb főzni kell, majd azután sütni. Ha minden tjól csinálunk kívül ropogós lesz, belül viszont nagyon puha. …Hozzávalók500 g liszt 3 dl Tovább »

Mézes cupcake sajtkrémmel és eperrel

Lassan itt az eperszezon, több helyen már kapható is ez lédús finomság. Készítsünk belőle mini tortácskákat az egész család örömére! Mézes cupcake sajtkrémmel és eperrel receptKészítette admin Közzétéve: április 15, 2016Mennyiség: 4 Adag Lassan itt az eperszezon, több helyen már kapható is ez lédús finomság. Készítsünk belőle mini tortácskákat az egész …Hozzávalók75 g méz 100 Tovább »

A 100 éves mézeskalács

A 100 éves mézeskalács receptKészítette admin Közzétéve: december 10, 2014Mennyiség: 4 AdagElőkészítés: 1 óra 15 percFőzés: 35 percElkészítés: 1 óra 50 percŐseink a mézeskalács készítés tudományát feltehetően még az Etelközből hozták magukkal Tápláló, egészséges és tartós élelmiszer volt ez a sütemény, így nem véletlen, hogy könnyen nagy népszerűségre tett szert. Régen az édességkészítés nem volt Tovább »