Fantáziasaláta

Ez a saláta minden ételhez illik, de önmagában is megállja a helyét. Fantáziasaláta Készítette admin Közzétéve: május 31, 2016Mennyiség: 6-8 AdagEz a saláta minden ételhez illik, de önmagában is megállja a helyét.Hozzávalók15 dkg zöld jégsaláta 15 dkg lila színű saláta (radicchio – ejtsd: radikkio)1-1 sárga és zöld húsú paprika 2 szál újhagyma 1 kisebb kígyóuborka Tovább »

Citrommal és olivával sült lazacderék, meleg kerti salátával

A lazac egyik leggyorsabb és persze legízletesebb elkészítési módja. Próbáljuk ki mellé a meleg salátát, mert a salátát nem csak hidegen tálalhatjuk. Citrommal és olivával sült lazacderék, meleg kerti salátával receptKészítette admin Közzétéve: április 11, 2016Mennyiség: 2 Adag A lazac egyik leggyorsabb és persze legízletesebb elkészítési módja. Próbáljuk ki mellé a meleg salátát, mert a Tovább »

Gamba-rák saláta retekkel és balzsamecetes salátával

Egészséges és ízletes salátára vágyunk, de mégis jó lenne egy kis különlegesség? Válasszuk a rákot! Gamba-rák saláta retekkel és balzsamecetes salátával receptKészítette admin Közzétéve: április 9, 2016Mennyiség: 2 AdagFőzés: 10 perc Egészséges és ízletes salátára vágyunk, de mégis jó lenne egy kis különlegesség? Válasszuk a rákot!Hozzávalók60 dkg gamba rák megfőzve, megpucolva2 evőkanál vaj 1 db Tovább »