Különleges leves naranccsal és sárgarépával

Azt mondják, hogy soha nem jutna eszükbe narancsból és sárgarépából levest készíteni? Pedig a francia, a skót vagy a thaiföldi konyhán ez egyáltalán nem számít különleges ritkaságnak. Kóstolják meg Önök is! Különleges leves naranccsal és sárgarépával Készítette admin Közzétéve: június 19, 2016Mennyiség: 4 Adag Azt mondják, hogy soha nem jutna eszükbe narancsból és sárgarépából levest Tovább »

Hátszín szexi mártásban

Ez a mártás azért kapta a szexi jelzőt, mert ízekben gazdag hozzávalókból tevődik össze, melyek – figyelem! – szenvedélyeket ébresztenek. A borsot és a csípős paprikát afrodiziákumnak tartják, de az igazi titok a felgyorsított vérkeringésben rejlik! Hátszín szexi mártásban Készítette admin Közzétéve: június 10, 2016Mennyiség: 4 Adag Hozzávalók4 szelet marhahátszín (4 cm vastag) 1 evőkanál Tovább »

Chili con carne

A chili con carne (= chili hússal) texasi ételkülönlegesség. Az, hogy Ön mennyire kedveli a csípős ízeket, befolyásolja a csilipaprika mennyiségét. Ha rendelkezik egy kis vállalkozó szellemmel, könnyen termeszthet csilipaprikát akár az erkélyen is. Chili con carne receptKészítette admin Közzétéve: május 19, 2016Mennyiség: 4 Adag A chili con carne (= chili hússal) texasi ételkülönlegesség. Az, Tovább »