Máktorta

Amíg a gazdagok a diót és mogyorót részesítették előnyben, addig a szegényebbek a szentjánoskenyeret és a mákot. Általában kelt tésztából készült süteményekhez, rétesekhez, pitékhez, és krémes süteményekhez használták fel. A híres bécsi konyha, de a germán népek főleg tortákat készítenek belőle. Máktorta Készítette admin Közzétéve: június 24, 2016 Amíg a gazdagok a diót és mogyorót Tovább »

Mandulás pisztráng

A bölcs és válogatós pisztrángok nem véletlenül szeretik Horvátország legtisztább folyóját. A pisztrángot számtalan módon készítik el, a mi választásunk pedig a gurmand módra elkészített, mandulás- Vegetás pisztrángra eset. Mandulás pisztrángKészítette admin Közzétéve: június 19, 2016Mennyiség: 4 Adag A bölcs és válogatós pisztrángok nem véletlenül szeretik Horvátország legtisztább folyóját. A pisztrángot számtalan …Hozzávalók4 nagyobb konyhakész Tovább »

Epres müzli

A reggeli rohanásban nincs időnk reggelizni? Készítsünk el előre egy jó adag müzlit, és reggel már csak a gyümölcsöt kell frissen hozzákevernünk. Epres müzli receptKészítette admin Közzétéve: április 6, 2016 A reggeli rohanásban nincs időnk reggelizni? Készítsünk el előre egy jó adag müzlit, és reggel már csak a gyümölcsöt …Hozzávalók20 dkg teljes kiőrlésű gabonapehely 10 Tovább »