Burgonyapite hússal

A nagyon egyszerű ételek, a különféle piték, a rakottasok és a hasonló sütőben sült ételek általában, minden alkalommal más ízzel örvendeztetnek meg minket, attól függően, hogy milyen hozzávalókat milyen arányban tartalmaznak, és milyen fűszerekkel variálunk. Burgonyapite hússalKészítette admin Közzétéve: június 14, 2016Mennyiség: 4 Adag A nagyon egyszerű ételek, a különféle piték, a rakottasok és a Tovább »

Francia hagymaleves

A hagymaleves az, ami sohasem megy ki a se a divatból, se a szezonból. Mindamellett, hogy olcsó és nagyon finom, erősíti az immunrendszert és méregtelenítő hatású. Francia hagymalevesKészítette admin Közzétéve: május 25, 2016Főzés: 35 percA hagymaleves az, ami sohasem megy ki a se a divatból, se a szezonból. Mindamellett, hogy olcsó és nagyon finom, erősíti Tovább »

Vegetás pizza

Vegetás pizza receptKészítette admin Közzétéve: április 28, 2014Mennyiség: 4 Adag Ez egy jó példa arra, hogy a pizzának nem feltétlen kell kereknek, és egyszemélyesnek lennie. A Vegetás pizza finom falat egy jó társaságban vagy családi vacsoraként. Hozzávalók35 rétesliszt és finomliszt keveréke tésztához1 tasak élesztőpor tésztához2 dl langyos víz tésztához só tésztához80 dkg hámozott egészparadicsom-konzerv mártáshoz0,5 Tovább »