Kávés-csokis goffri szívek

Egy kis kényeztetés mindig kell. A rohanó világban olyan jó érzés megállni és csak bűnbe esni egy kicsit, nem? Engedj a csábításnak… Kávés-csokis goffri szívekKészítette admin Közzétéve: május 24, 2016Mennyiség: 2 főreEgy kis kényeztetés mindig kell. A rohanó világban olyan jó érzés megállni és csak bűnbe esni egy kicsit, nem? Engedj a …Hozzávalók3 ek barna Tovább »

Sült csokoládé mousse málnahabbal

Egy gyönyörű és finom sütemény… persze, ha esetleg nem sikerül annyira szépre, mint ahogy azt a francia cukrászok készítik, az íze akkor is kárpótol majd bennünket. Sült csokoládé mousse málnahabbal receptKészítette admin Közzétéve: április 22, 2016 Egy gyönyörű és finom sütemény... persze, ha esetleg nem sikerül annyira szépre, mint ahogy azt a francia cukrászok …Hozzávalók300 Tovább »

Diós gofri chivas-os csokikrémmel

Nagyon könnyen elkészíthető édesség és számtalan variációja létezik. Most próbáljunk ki egy whiskey-vel megbolondított csokikrémes változatot. Diós gofri chivas-os csokikrémmel receptKészítette admin Közzétéve: április 19, 2016Mennyiség: 4 Adag Nagyon könnyen elkészíthető édesség és számtalan variációja létezik. Most próbáljunk ki egy whiskey-vel megbolondított …Hozzávalók40 dkg finomliszt 1 cs sütőpor 3 tojás 0,5 dl olaj 1 cs Tovább »