Körtefelfújt

Még egy ötletes módja annak, hogyan készítsünk egy ellenállhatatlan körtés édességet. A mutatós külsőn kívül meglepetést okoz majd a kitűnő íz is. Mmmmm! KörtefelfújtKészítette admin Közzétéve: június 19, 2016 Még egy ötletes módja annak, hogyan készítsünk egy ellenállhatatlan körtés édességet. A mutatós külsőn kívül …Hozzávalók10 dkg vaj piskótához10 dkg cukor piskótához1 tasak vaníliás cukor piskótához2 Tovább »

Amerikai palacsinta eperrel és csokihabbal

Nálunk nem nagyon múlhat el hétvége palacsinta nélkül. Próbáljuk ki most az amerikai változatot, hiszen lassan, de biztosan itt van az eperszezon. Amerikai palacsinta eperrel és csokihabbal receptKészítette admin Közzétéve: április 16, 2016Mennyiség: 4 Adag Nálunk nem nagyon múlhat el hétvége palacsinta nélkül. Próbáljuk ki most az amerikai változatot, hiszen lassan, de biztosan …Hozzávalók1 kk Tovább »

Dobos torta

Dobos torta receptKészítette admin Közzétéve: április 25, 2014 Ez a torta nem ad ki semmilyen hangot magából, inkább csak a külseje emlékeztet a hangszerre, és feltalálója nevét őrzi, azaz Dobos C. József cukrászmesterét. Hat tésztarétegből áll, a háromszög alakú, csillogó fedőlapok pedig különösen csábítóvá teszik. Hozzávalók6 tojás tésztához18 dkg cukor tésztához18 dkg liszt tésztához1 evőkanál Tovább »