Ikrek Aszcendens

ikrekac_leadIzeg-mozog, jön-megy, tesz-vesz: ezek az ikerszavak jól jellemzik az Ikrek Ac-jű embert. Lételeme a mozgás, mind szellemi, mind fizikai értelemben.

Izgága természete jól tükröződik élénken, kíváncsian csillogó tekintetében, kapkodó mozdulataiban, sebes beszédében is. Általában hadar és rendkívül sokat beszél az Ikrek. Az információ-átadás és a közvetítés a lételeme. Jó kedélyű, eleven temperamentum, de ha nem zsezseghet eleget (pl. monoton, korlátozó környezet, ülőmunka) hamar idegesítően feszültté válik.

Testalkata olyan, mintha megállt volna a fejlődésben úgy tizennégy éves korában. Törékenyen vékony, hosszú végtagokkal, amelyek általában körülötte repkednek, ha jár, vagy ha beszél. Képtelen a hízásra. Karcsú, kis mellű, lapos hasú, keskeny csípőjű, szögletes vállú nők az Ikrek Ac-sek. Igazi trendi modell testalkat, amit vagy irigyelnek, vagy utálnak – az ezzel megáldott nők hiába küzdenek a kilókért, némi nőies domborulat reményében, nekik a hízókúra épp oly esélytelen, mint másoknak a fogyás. Férfiban is hasonlóképp nyúlánk, vékony, szögletes, de nehezen izmosodó, „vékonydongájú” legények az Ikrek. Testalkatuk sokáig megmarad ilyennek: későn öregszenek. Sokáig jóval fiatalabbnak nézik őket tényleges koruknál. A középkor vége felé, az öregséggel viszont csonttá-bőrré soványodhatnak. Mozgásszervi betegségekre, tüdőbajra, csontritkulásra hajlamosak.

Sikeres fogyókúra esélye: 100%

Csillag Csilla

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!