Halak Vénusz – elszállt

halak_leadA Halak jegyében a Víz jegy változó minőségében áll a Vénusz. A víz amúgy sem a stabilitásáról híres, (kivéve, ha fagyott, mint a Skorpió esetében) itt meg még ráadásul változóban is van, így amit kapunk, az a ködbe burkolódzó megfoghatatlanság maga.

 

Lila gőzös ezotéria, emelkedett szellemiség, totális elszállás. Ezek azok a dolgok, amelyek egy ilyen jegyű embert vonzanak.

20208276_sKülsőleg a réveteg tekintet, a sokat sejtető medalionok vagy talizmán-szerű kövek és a lebegő sálfellegek utalhatna arra, hogy hordozójuk Halak Vénuszú nő, vagy épp férfi lehet. Minimum egy rejtélyes vésetekkel bíró gyűrűt viselnek, de inkább minden ujjukon többet is. Amúgy az ízlés, az esztétikum nemigen érdekli őket; e felett is elsiklanak, mint a legtöbb földi síkon leledző leképződés fölött. Őket a Végső Dolgok hozzák lázba, tekintetükkel Odaátra kacsintgatnak, a földi síkon elég elesettek. Tempójuk jellemzően lassú. Nagyon mély érzésű, másokért (az egész Világért) tevő, empatikus lények, de ezeket az érzéseket jellemzően nehezen fejezik ki.  Udvarolni, ha mernek, ködös képekben vagy ódon versek és sokértelmű utalások, titkos üzenetek küldözgetésével próbálnak. Az egyértelműség durvaságát, ami nem ad a Másiknak kibúvási lehetőséget, nem vállalják. Az összehangolódás vezet náluk az eggyé válás iránti vágyhoz. Ez megtörténhet egy pillant alatt, vagy az örökkévalóság végezetéig sem – nem ritka közöttük az olyan, aki az egész életét az Igaziról szőtt tétlen álmodozással tölti el.

Étkezés terén nem túl válogatósak. Ízlésükben a társukra hangolódnak, így általában azt kérik, vagy azt főzik amit a másik is szívesen enne. Ettől eltekintve gyakran vegák, mert sajnálják a szenvedő teremtményeket.

A tökéletes randi egy Halak Vénusszal: az Óceán partján, csillagfényben, szótlanul hallgatni a hullámokat.

 

Csillag Csilla – gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!