Halak Aszcendens

halasc_leadA Halak Víz jegy, és ez meg is látszik rajtuk.  Nagy, kissé dülledt szemük van, örökké kissé ködös, álmodozó tekintettel.

Szájuk sarkában nem evilági mosoly bujkál. Szirénszerűen csábító, kétértelmű mosolyokra képesek, néha minden külső kiváltót tényező hiányában is.  Ilyenkor bájos gödröcskék tűnnek elő lágy vonású arcukból.  Minta örökkön „odaátra” figyelnének. Puha, ödémásodásra hajlamos testük van, ami fiatal korban éterien karcsú lehet, de idősebb korra szétfolyó, cet-szerű formát vehet fel. Nagyon erősen hajlamosak a hízásra, a vizesedésre.  A férfiak és a nők egyaránt körkörösen, fókaszerűen szedik magukra a kilókat. Mivel lassú, sodródó karakterek, nem szeretik a testi erőfeszítéseket, ezért nehezen birkóznak meg ezekkel a kilókkal. A vízi sportok és a drasztikus léböjtök segíthetnek rajtuk. Ideális fogyókúrájuk: egy hét elvonulás egy néptelen tenderpartra, ahol csak tiszta vizet kapnak, és semmi mást.

Öltözködésük egyedi, kicsit furcsa.  Nem kirívóan, rikítóan, mint a Vízöntőké, de azért látszik, hogy ők sem e földi síkon érzik magukat otthon igazán, hanem valami más, távoli dimenzióban. Kedvelik a bő, lebernyeg-szerű ruhákat, a földig érő szoknyákat. A feszes, hivatalos ruhadarabokban szenvednek.  A lágy színeket és a selymes tapintású ruhadarabokat részesítik előnyben. Gyakran hordanak ezoterikus szimbólumokat, féldrágakő amuletteket.

Sikeres fogyókúra esélye: 10%

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!