Elképesztő férfierő 1.

cs“Ha meg akarjuk tudni, hogyan kell gőzmozdonyt vezetni, akkor jobb, ha egy öreg masinisztát kérdezünk, és ne fizikatanárt zargassunk a kérdéssel”- tartja a régi rákosrendezői mondás. Így van ez a szexben is. Elhatároztuk, hogy kiderítjük: hogyan kell biztonságosan “felfűteni a kazánokat”, ha ilyen “útra” indulunk.
 
Sok, mindenféle korú és nemű szakértő szexológus “osztja a tutit” szerte az on-line-on, de én többre tartom a gyakorlati tudást a könyvből biflázottnál. Ebben a témában különösen. Nem hiszem ugyanis, hogy egy pársoros levélnyi bölcsességétől vagy akár párszáz oldal bölcselkedésétől “jobban nyújtózna az a bizonyos libanyak”. Egy neves, nemzetközi tapasztalatokon is okosodott hazai pornó-guruval beszélgettem a témáról, aki neve elhallgatását kérve ugyan, de roppant készségesen, egyszerű tárgyilagossággal bontotta ki az általa gondolt igazság lényegét, sőt ennél komolyabb gesztussal is megörvendeztetett: átadta azt a tudást, amivel szerinte csak a legfelkészültebb “szakemberek” rendelkeznek.
 
Fotolia_43692184_XSMi a jó szex titka?
 
– Olyan kérdés ez is, amit bármelyik öreg parasztembernek feltehetsz falun, és a legjobb válaszokat talán ott kapod. Ez egyébiránt szinte minden kérdésre igaz, csak le kell élni néhány évtizedet húsz felett, hogy erre rájöjj. A “világlátást hozza a világlátás” -ahogy nagyapám mondta, amikor külföldre küldött tanulni. Lényeg a lényeg, nincs az a probléma, amire az egyszerű parasztembereknél jobb válaszadó létezne. Az esetek többségében.
“Naszóval”: mindennek az erőnlét és a lélek nyugalma az alapja. Így mondják ezt faluhelyen, csak máshogyan fogalmaznak. A stressz a férfi erejének legnagyobb ellensége, ezt csak tetézi a renyhe életmód. Távolodjunk el kicsit a várostól: egy vidéki öreg az alföldi tanyavilágban hetente akár többször is megsergőzteti az asszonyt az ágyban, akár még nyolcvanévesen is, ha a mama állja. Ott úgy mondják, hogy “aki még kapál, és megeszi a szalonnát hagymával, az máshol is helyt tud állni”. Ez a mondás egy színtiszta okozat, ebben biztosak lehetünk. Lényegében egy olyan népi megfigyelés eredménye, mint az is, mely szerint hajnal közeledtével kukorékol a kakas. Kivételek persze lehetnek, de általánosságban, az esetek döntő többségében ez az igazság. 
Tehát a nyugalom és a jó erőnlét az alapja a megfelelő szexuális teljesítőképességnek is. Ezt vidéken még sok helyen tudják. Szerintük olyan ez, mint a munka. Kipihenten, jó lelkiállapotban csodákra képes az ember, ellenkező esetben “mellé lehet kötni akár a seprű nyelét is, akkor se állja az a sarat” – nem ér az egész semmit.
A pornósok egy sor nagyon hatékony trükköt tudnak ugyan, de – tapasztalataim szerint – a legsikeresebbek közülük is azok, akik rendszeres testmozgással és tudatos étkezéssel teremtik meg a megbízható munkavégzéshez elengedhetetlen állapotot. Beszélhetnék egy sor kártékony városi legendáról, kemikáliákról és mindenfélékről, vegyszerekről és egyebekről, de ez a valóságban egy zsákutca, és én nem szeretnék kedvet csinálni senkinek ahhoz, hogy hasonló butaságokkal próbálkozzon. Egyszerűen nem éri meg. Szörnyű az ára. Ismertem srácokat, akik pár év pornózás után egy életre használhatatlanul estek ki az utcára. A pornózás más mint a filmeken. Lelketlen dolog. És -pláne vegyszerekkel- még szörnyen veszélyes is.
Fotolia_52122640_XSVannak olyan természetes anyagok és élelmiszerek, melyek megtöbbszörözhetik az ágyban aktív hancúrozással eltölthető öröm fokát és az élvezet idejét. De ezekről majd legközelebb. Bárki lehet akkora “tigris az ágyban”, mint a filmeken látott profik. Most azt a néhány bevezető trükköt osztom meg Önökkel, amivel minden olyan kezdőt felvérteztem, aki az én brigádomban lett aztán a szerelem iparának szatahanovista proletárja. 
 
1. Minden nap időben feküdj le, jóval éjfél előtt. Legjobb, ha tíz óra körül bújsz ágyba.
2. Sportolj rendszeresen, lehetőleg kardiózz: fuss le napi 8-10 kilométert vagy bringázz húsz-harmincat.
3. Ne lakj jól (lehetőleg soha), ne tömd tele magad, pláne ne szex előtt vagy este.
4. Törekedj a nyugalomra, kerüld a stresszes munkát, ha erre nincs módod, akkor lazíts, ebben segít a sport.
 
A jó szexnek mindenekelőtt ezek az alapjai. Mondhat bárki bármit. Ez az én tapasztalatom. Ki lehet próbálni, sőt el is lehet kezdeni, akár még ma. Erre egyébként is a leginkább megfelelő évszak a tavasz. Egy hét múlva már lesz is eredmény, ezt garantálom. És ez még csak a kezdet. Az igazi trükkökkel később örvendeztetem meg azokat , akik belevágnak. 
 
A fizikai terhelést folyamatosan növeljék, óvatosan, magukat nem megerőltetve. Az első alkalommal csak pár kilométert fussanak, csak kényelmesen, nyugodt ritmusban, aztán napról-napra növelhetik a távot és a tempót.
 
Herczegfalvy

Véleményét szívesen várjuk!