Elborzasztó férfierő

mez_leadElképesztő férfierő 2.

Aki az elképesztő férfierőt olvasta, és megfogadta a szexipar tapasztalt brigádvezetőjének tanácsait, az most minden bizonnyal párja unszolásának eleget téve olvassa a folytatást.

Mert “nem elég csak beakasztani a halnak, ki is kell azt fárasztani …mielőtt kihúznánk” – ahogy a nagyhorgosi pecások mondják a 74-es nagy gátszakadás óta. Ma tehát már “szákolni” fogunk. Szex-szákolni!

Sajnos egyre kevesebben vannak azok, akik még emlékeznek az 1974-es nagy árvíz pusztítására. Az írást meglátásaival segítő világhírű pornó-producer családja is ekkor szakadt külhonba, mert falujukat elmosta az áradat, ami a közeli gát leomlása nyomán zúdult a világra. 
Nyugaton már akkor sem kolbászból fonták a kerítést (bár a Keletiek akkor még azt hitték), és a menekült család nem talált munkát. A későbbi producer ekkor állt be pornósnak, és keresett annyi pénzt, hogy a kishúgának már ne kelljen erre az útra lépnie (ő orvos lett).

Fotolia_43692184_XSA család dolgai rendeződtek, és hősünk is feljebb küzdötte magát: elkészítette első filmjét, amit már nem szereplőként, hanem rendezőként jegyzett. Elmondása szerint a nevéhez fűződnek azok a filmek, melyek elejéről elmaradtak a bonyolult dramaturgiát és cizelláltabb színészi játékot igénylő drága és eszközigényes felvezetések. Ő jött rá arra, hogy a nézőket nem igazán érdekli, miként dől el Hans a létrával, miközben Júliához lopózik Rómeónak öltözve. Az ilyen filmeket nem ezért nézik. Nála a lényeg lett a lényeg, és ez meghozta a világsikert. Elvette viszont a pihenőidőt, a regenerálódásra lehetőséget adó nyugodtabb jeleneteket a forgatások napszámosaitól: maradt a tömény akciók kíméletlen taposómalma. A munkát pedig bírni kellett, és mindenki gyűjteni kezdte a saját tapasztalatait, melyeket egy titkos, kézzel írt könyvecskébe gyűjtöttek (meg is kaptam a producertől ezt az inkább füzetecskének nevezhető kátét, a sorozat ennek első fejezetére épül).

Így alakult ki a több pontból álló szabályrendszer, melynek betartása aztán sokaknak segített:

1. Minden nap időben feküdj le, jóval éjfél előtt. Legjobb, ha tíz óra körül kerülsz ágyba (“akció” esetén már nyolckor).
2. Sportolj rendszeresen, lehetőleg kardiózz: fuss le napi 8-10 kilométert vagy bringázz 20-30-at.
3. Ne lakj jól (lehetőleg soha), ne tömd tele magad, pláne szex előtt vagy este.
4. Törekedj a nyugalomra, kerüld a stresszes munkát, ha erre nincs módod, akkor lazíts, ebben segít a sport.

Az előző írásban ezeket vettük végig, és aki rendesen csinálta, az mostanra meglepődve tapasztalhatja, hogy korábbi teljesítménye lényegesen megváltozott: több alkalommal kívánja, és hosszabb ideig tartanak szerelmi együttlétei.

És most bővítjük a listát:

5. Heti két alkalommal egyél csak húst, ebből az egyik lehetőleg szárnyas legyen (kerüld a füstölt és az ipari húsokat!). Iktass étrendedbe két-három naponként legalább egy tojást, és törekedj rá, hogy sok-sok zöldséget fogyassz! Ne felejts el inni! Nem alkoholt, nem cukros löttyöket, hanem tiszta, egészséges vizet. Olyan vizet, melyben kevés oldott (ásványi) anyag van. Az úgynevezett “gleccser” vagy gleccserből olvasztott termékek a legjobbak erre a célra. Fontos, hogy az előző négy pontot is tartsd be.

mez26. Méz! Egy kis méz jól jön a szerelem előtt! Egyébként sem faltad magadat degeszre a vacsoránál, éhes is maradtál, ha jól csináltad. 
Mielőtt ezt az éhségedet vággyá transzformálnád (mint arra már rájöttél, ez igen könnyen megy), egyél egy kevéske mézet (2 teáskanálnyi mennyiség ideális)! Édessé teszi a csókodat, és hatásos energialöketet ad az induláshoz! Ne feledd: a hosszadalmas és robbanásszerű véget érő aktus után tilos a konyhába rohanni, falni valamit! És semmi alkohol (lehetőleg cigi se, ha azt akarod, hogy férfierőd sokáig megmaradjon, nincs mese, le kell szoknod róla – mindennek ára van, ám ne csüggedj: így jó eséllyel tovább élsz majd)!

Szép csendesen megjelent az első afrodiziákum, a méz. Energiát ad, észrevétlenül édesebbé teszi a hangulatot is. Szinte mágikus ereje van. Lesz még dolgunk vele a folytatásban…

Ismét lépni fogunk egy szintet, és a sorozat harmadik részében hamarosan megismerkedünk a leghatékonyabb legális afrodiziákumokkal is.

Herczegfalvy

Véleményét szívesen várjuk!