Édesszáj

A világ legegyszerűbb csokitrüffele!

Szereted a trüffel golyót? És szeretnéd elsajátítani a legegyszerűbb elkészítési módját? Akkor gyere és ne csak olvasd, csináld is meg…

Tojáslikőrös képviselőfánk

Habkönnyű, édes, selymes örömfalat. De tojáslikőrrel überelhetetlen…

Almás, vaníliakrémes piskóta

Ha a gyerekeknek készítünk édességet, akár be is vonhatjuk őket a főzésbe. Krémkeverés, csoki reszelés és máris szórakozássá vált a sütés-főzés.

Mandulás aranygaluska

A kelt, illatos és aranyló sütemény fáradságos munkával készül, de ízével és kinézetével mindenért kárpótol. Nem is beszélve a sikerről, amit aratunk vele…

Bodzavirág köntösben sütve narancsos habbal

Egy kis virágos különlegesség, most a bodza szezon végén. Ha szereted az illatos ételeket, akkor ki ne hagyd!

Almapuding

Egykor a pudingfőzés sok időt igényelt, ezzel szemben a mai modern, egyszerűbb változatai gyors, könnyű és olcsó édességnek számítanak, amelyeket bármely alkalomra elkészíthetünk.

Darázsfészek bukta

Ha azt kérdezik, hol a méz ebben a darázsfészekben? A válasz egyszerű, sehol! A kérdés beugratós, hiszen mézet a méhek és nem a darazsak készítenek! A sárgabaracklekvár a puha vajastészta-fészekben pedig olyan csemege, ami köré sok kis méhecske-gyerek gyűlik majd, mert ők szeretik mindazt, ami érdekes és édes! Ha nincs benne méz, számukra az sem tragédia!

Cseresznyeleves

A modern konyhaművészetben gyakorlatilag minden szabad, de alapkövetelmény, hogy az étel finom és egészséges legyen. Ha kedveled a kihívásokat, és szeretsz kísérletezni, ez az étel váratlan élménnyel lep majd meg.

Brie, mandarin lekvár, olivabogyó, barna császárzsemle

A mandarin lekvár az egyik legfinomabb citrusból készülő készítmény, mely a sajttal és olivabogyóval zzseniális párost alkot! Gyere és tudd meg hogy kell nagyon finom mandarinlekvárt készíteni…

Granola, joghurt, barack, eper

A müzli és a granola között a legnagyobb különbség az, hogy az utóbbi alapját képező gabonaféléket még felhasználás előtt megsütik, ezzel megváltoztatva azok ízét és állagát. Édességének mértékét is az egészséges édesítők, valamint a belekevert csonthéjasok, aszalványok, gyümölcsök adják.

< 123 >

Véleményét szívesen várjuk!