Receptek

Mediterrán saláta

mediterran_salata


A kapribogyó a mediterrán vidékeken honos kapri-cserje bimbója, melyet leggyakrabban ecetes vagy sós lében konzerválnak.

Tovább ->

Különleges leves naranccsal és sárgarépával

leves_naranccsal_sargarepaval


Azt mondják, hogy soha nem jutna eszükbe narancsból és sárgarépából levest készíteni? Pedig a francia, a skót vagy a thaiföldi konyhán ez egyáltalán nem számít

Tovább ->

Narancsos pulykasaláta

narancsos_pulyka


Ezt az ínyenc, füstöltsonkás salátát előételként és főételként is nagyszerű. Háromféle zöldsaláta, narancs… hmmmm! A kulináris élvezetek netovábbja!

Tovább ->

Nasi kicsit másként

nasi_kicsit_maskentEz a recept jó példa arra, hogy a nassolás lehet különleges is. A Vegeta PIKÁNS és a köménymag jótékonyan kiemelik a pikáns ízt minden egyes falatnál.

Tovább ->

Csicseriborsó saláta

oszi_salataAdjuk új dimenziókat egy hagyományos salátának - csicseriborsóval és kétféle babbal!

Tovább ->

Hasszán pasa köftéje

hassan_pasaAmíg a vegetáriánusok a zöldséges gombócokban, a mediterrán életstílust követők délvidéki gombócokban, a bolgárok pedig az „ideges gombócokban” lelik örömüket, addig a Vegeta- konyha csapata

Tovább ->

Hlebine-i leves

hlebinei_leves
A horvát naiv művészet bölcsője, Hlebine egyúttal ennek a hagyományos receptnek a származási helye is. Ez a savanykás leves igen közel áll a magyar ízléshez.

Tovább ->

Halfilé kapros uborkaraguval

halfile_kapros_uborkaval
Az egyre jobban meghonosodó diétás szokások a könnyű ételeket részesítik előnyben. Például igen gyakori a párolt húsok és zöldségek párosítása. Így szeretnénk az uborkát is figyelmükbe

Tovább ->

Vadgombás rántotta

gombas_rantottaRántottát mindenfelé készítenek, de az isztriai félszigeten kimondottan népi ételnek számít. A választék és az elkészítés módja azon múlik, hogy mennyire vagyunk kreatívak, milyen az ízlésünk

Tovább ->

Gyümölcsös zellersaláta

gyumolcsos_zellersalataEzt a salátát olyan, mint egy félórás aerobik-edzés: könnyű, frissítő, a hozzávalókból optimális mennyiséget tartalmaz, és hozzájárul az egészséges életmódhoz.

Tovább ->

Frissítő tonhalsaláta szőlővel

tonhalsalata
A bátrakat a szőlős-tonhalas saláta arra ösztönözheti, hogy minél több szokatlannak tűnő, kreatív receptet próbáljanak ki. Ezzel új dimenziókat nyitnak meg a megszokott fogások sorában.

Tovább ->

Fantáziasaláta

fantazia_salataEz a saláta minden ételhez illik, de önmagában is megállja a helyét.

Tovább ->
1 2 3 4