Bika Aszcendens

bika_leadA Bika Ac. a fix Föld minőségében a stabilitás maga: az ezzel születettek nyugodt temperamentumú, kissé lelassult, megfontolt emberek, akik kedélyes életélvezettel és szemlélődő, elfogadó látásmódú alapkarakterrel rendelkeznek.

Életükben az életélvezet, az értékes dolgok birtoklása és megőrzése az idővel egyre jelentősebbé váló téma.

Külsejükről, testalkatukról, stílusukról kitetszik, hogy a Vénusz bolygó uralja ezt a jegyet.

Ösztönös szépérzékkel rendelkeznek, ez meglátszik harmonikusan összeválogatott ruházatukon is. A természetes anyagokat részesítik előnyben, amelyek kényelmes, de nőiességüket/férfiasságukat hangsúlyozó viseletek. Nőként kifejezetten nőies, „vénuszian” telt idomú szépségek. Arcuk is harmonikus, lágy vonású, nagy, nyugodt tekintetű bociszemekkel. Fiatal lányként minden nő irigyli őket tökéletes homokóra alakjukért, de idővel ”megasszonyosodnak”, és ha nem vigyáznak, nagyon elhízhat a Bika Ac.

bikaA férfiak sem szerencsésebbek, már fiatal középkorúként tekintélyes pocakkal ”dicsekedhetnek”, ha nem figyelnek oda a testedzésre. A súlygyarapodás ennél az állásnál elkerülhetetlen, mert a gyarapodás és a felhalmozás e jegy sajátja, de ha az élet minőségére is áldoznak, megállítható a mennyiségi megszaladás. Az evés örömét viszont csak kínok közepette tudja megtagadni magától egy Bika AC-jű ember. A nehezen végigböjtölt diéta végén jön ilyenkor a „jutalomevés”, aztán a jo-jo effektus: a kilók nem elfogytak, csak erősítésért mentek… Egy jól átgondolt diéta a Bika esetében sok mozgást és elegendő mennyiségű kalóriaszegény, de ízletes ételt tartalmaz. Így van esély, de Karácsony tájt vagy a nyaralás közepén inkább ne is kínozza magát effélékkel, eleve reménytelen.

Sikeres fogyókúra valószínűsége: 40%

 

Csillag Csilla

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!