Bak Aszcendens

bakac_leadA Bak Ac. Föld jegy, így szülöttei kemény karakterek. Makacsságban, állhatatosságban és célratörésben senki nem veheti fel velük a versenyt –igaz, ők hosszú távon veszélyesek.

Futó benyomás alapján lassú, töprengő, befelé fordult, mélabús karakternek tetszhetnek, de itt a zárkózottság intenzív belső munkát takar. Sose restek, mindig valahová tartanak (a Csúcsra), de tudják, hogy ezt elérni lassú és hosszadalmas munka, ami komoly felkészülést kíván. Kapkodni tehát szertelenség és energia-veszteség volna.

Testalkatuk szikár, csontos, nyakigláb. Tekintetük szigorú, arcuk csontos, ajkaikat gyakorta összeszorítják. Orruk keskeny, mellette hosszanti, kritikus természetre utaló ránc fut. Cinikus félmosoly ül amúgy lefelé álló szájuk sarkában. Szemeik szúrós tekintetűek, szemöldökeik között szigorú ránc ül. Komor arckifejezésük és merev tartásuk miatt fiatalként is idősnek hatnak. Ezt erősíti, hogy leginkább az egyszerű, konzervatív ruházatot szeretik, szürke, fekete vagy sötétbarna színbe öltöznek. Legszívesebben öltönyben- illetve kosztümben járnak.  Negyven körül érik el azt a kort, amikor már annyinak látszanak, ahány évesek.  Innentől viszont szinte nem öregszenek, középkorúként, sőt még hatvanasként is fiatalosnak tűnnek, mert időt álló anyagból gyúrták őket. Semmi tokásodás, pocakosodás, megereszkedés. Kitartóak és kemények, tudatosságuk test-tudatra is kiterjed, így sose híznak el. Ha valami miatt (pl. szülés, baleset) mégis rájuk rakódna egy pár kiló, nem marad ott sokáig.

Sikeres fogyókúra esélye: 90%

 

Csillag Csilla
gasztrológus

Vissza a bloghoz

Véleményét szívesen várjuk!