Anton Molnar kiállítas

Anton1Anton Molnar Franciaországban élő magyar származású festőművész kiállítása 2013.május 4. és 2013.május 19 között látható minden nap 11-től 19 óráig a Váci u. 70. szám alatti Gefrodinspex Galériában.
A tárlat a művész személyes élményeiből,átélt pillanataiból,utazásaiból mutat be egy újabb válogatást.

 

A franciaországi Barbizonban élő Anton Molnar az egyik legismertebb és legsikeresebb külföldön élő magyar festőművész, május első péntekén nyílik a kiállítása a Váci utcai Gefrodinspex galériában. Ide is ugyanúgy mint máshova,a világ minden részéről követik a gyűjtői akik szintén közismert személyiségek,hírességek,bankárok,üzletemberek,hogy elsők között lássák és meg tudják vásárolni a legújabb képeit, többek között itt lesz Christophe Navarre  a Louis Vuitton -Moet -Hennessy elnöke aki Anton egyik legnagyobb gyűjtője.

Anton2

A világ nagyvárosaiban Párizstól Tokióig,Hong Kongtól Los Angelesig,Londontól Szingapurig voltak tárlatai,tavasszal a New Yorki magyar főkonzulátuson volt megnyitója, amelyen megjelent George Pataki New York állam volt kormányzója és Marvin Numeroff híres műgyűjtő,Anton gyűjtője,a Guggenheim Múzeum ismert támogatója.

Anton4

Anton nem csak tehetséges és sikeres művész hanem egy nagyon szórakoztató,érdekes személyiség,csupa izgalmas történettel. Többek között olyan híres topmodellek is modellt álltak neki mint Cindy Crawford, Margareth Lahoussaye és Petra Nemcova.

Anton3

Anton oldala : www.antonmolnar.com (május elsejétől látogatható)

Galéria oldala : www.gefrodinspexgallery.com

Wikipédia : http://hu.wikipedia.org/wiki/Anton_Molnar

Véleményét szívesen várjuk!