Amikor a szex a konyhából jön!

Tegnap este a barátnőmmel arról beszéltünk, hogy a mindennapokban, a konyhában hányszor is miként használunk afrodiziákumokat. Szeretünk főzni, főleg ha van, aki ezt értékeli, és miután már túl voltunk egy-két pohár finom boron így rögtön kibújt belőlünk a nőstény ördög, és elkezdtünk ötletelni, hogy milyen étkekkel tudnánk elcsábítani életünk párját.
LoveKiterveltünk egy egész napos étrendet, ami tele van finomabbnál finomabb fűszerekkel, zöldségekkel és gyümölcsökkel.
Rövid idő alatt rájöttünk arra is, hogy könnyű, és zsírszegény étrendet kell összeállítanunk, hiszen szegény kedves, ha egésznap etetjük, estére valószínűleg nem fog tudni megmozdulni, nemhogy felejthetetlen perceket tudjon szerezni.
A reggeli nem okozott fejtörést.Mindketten zsigerből érzetük ez más nem lehet, minta az avokádó krém paradicsommal, fokhagymával, pici mustárral, meleg pirítóson, mellé egy finom kávé kardamonnal, és már jól is indul nap. Persze az sem elhanyagolható, ha a vágyfokozó reggeli esztétikai élménnyel is párosul, azaz ami üde látványunkkal J
No és az ember lányának figyelnie is kell, hogy időben elvegye a kedvese elől a reggelit, hogy aztán más alternatívát is fel tudjon kínálni neki, mint az avokádós pirítóst…

Ennél a résznél töltöttünk megint egy kis bort, elméláztunk és idővel el kezdtünk gondolkodni az ebéden.
Én felvetettem, hogy az ebédig még van egy kis idő, addig is és ezt a pár órácskát fel lehet dobni egy kis rágcsálnivalóval.
Így a képzeletbeli konyhánk pultjára került egy nagy tálba pisztácia, dió, datolya, ízlésesen és hívogatóan elrendezve, hogy aki arra jár, csak csipegessen nyugodtan.
Az ebéd már nehezebb kérdés volt, igaz pár pohár borral is beljebb voltunk már.
Először a bazsalikom a szerecsendió jutott eszünkbe, deaztán nem akartunk sokat kreatívkodni a konyhában, így egy hideg gyümölcsleves fahéjjal, szegfűszeggel nyerte meg a tetszésünket.
AvokadoHirtelen azt éreztük, hogy ebből a mai menüből egy isteni édesség sem maradhat ki. Sőt estére is tartogatnunk kell valami szexisen finomat.
Így a gyümölcsleves mellé banánból és joghurtból pudingot kreáltunk, és pici vaníliával, keserű csokival megbolondítottuk.

Miután sikeresen megfőztük az ebédet, ismét töltöttünk egy kis bort, mert szükségünk volt a további inspirációraJ
Képzeletbeli gasztronómiai utazásunk helyszíne az ebéd után a természet lágy öle lett. Ahol a fűben feküdve éreztük a nap, és a szellő lágy simogatását a bőrünkön, éreztük a fű friss illatát, láttuk a felhő kékjét, és a kedveshez bújva kipihentük a nap fáradalmait, hogy aztán felfrissülve neki tudjunk látni a könnyű, de vágykeltő isteni vacsorának.
Barátnőm és én újból visszatértünk a jelenbe, és vad ötletbörzébe kezdtünk. A vacsorának mindenképp energiát adónak kell lennie, hiszen ki tudja milyen hosszú lesz az előttünk álló éjszaka..
Szárnyasok? Nem. Ebben az esetben jobbak a „tengeri herkentyűk” Kaviár? Tenger gyümölcsei?

Majd jött a legegyszerűbb és legjobb ötlet.Hal. Roston megsütve, pici citrommal, megszórva petrezselyemmel. Köretnek hasábra vágottrépát, gyökeret, zellert sütünk, egy kevés krumplival, mert hát a mi emberünk ne csak zöldségeket egyen egész nap.
Majd a desszert kérdése került napirendre. Az eper csokiba mártva olyan snassz, ezt mindenki ismeri. Mi valami bujábbat, érzékibbet akartunk, ami már kinézetre is beindítja az ember fantáziáját.

Kiss Ördög

eper csoki

Véleményét szívesen várjuk!