A “csaló” étkezés

etk_leadEgyre több testépítő és fitness versenyző használja fel a NoCarb tésztát a mindennapjaik könnyebbé tételéhez. Egy szigorú diétánál is, akár egy héttel a verseny előtt is beilleszthető az étrendbe. Pletser Ádám top formája nekünk garancia hogy ez így is van! 

 

 

A “csaló” étkezésem..

Itt egyedül a cím csalóka, de az étel nem. Bár erre gondolom mindenki felkapta a fejét. Legtöbbször azt szokták kérdezni tőlem, hogy mi a legegyszerűbb módja a diétázásnak vagy mivel tudnák megúszni könnyen, természetesen úgy, hogy mégis versenyző szintű formával bírjanak. A válasz az, hogy nincs egyszerű módja, nincsenek csoda pirulák és 2 hét alatt 10év helytelen életmódot kijavító megoldások. A test nem csal, az meg fogja mondani, hogy mennyi energiát fektettél bele és a “Ma még nem ettem semmit, nem is értem miért nem fogyok?!” mondatok igazságára is hamar fény szokott derülni
Azért az ételről is írok egy keveset.
NoCarb rizsszem tészta, tenger gyümölcsei, tilápia, rukkola és fűszerek alkotják (akinek belefér az olajat használjon, mert úgy az igazán tökéletes). Ennyi a története egy megfelelő és szuper gyors ételnek, a többi csak magyarázat lenne.

Jó étvágyat nektek!

etk

Vissza a bloghoz

NoCarb

Véleményét szívesen várjuk!