Konyhadoki

Ugyanazok a szavak alatt érthetünk teljesen mást is

bojt_leadEgy történetet szeretnék megosztani Önökkel. A történet legyen példa arra, hogy ugyanazon szavak alatt mennyire mást érthetünk. Tovább »

Diéta – gyakori kérdések és félreértések 4.

diet_leadAzoknak, aki most találtak rá a blogra, szeretném ajánlani korábbi bejegyzéseimet, ami a témával foglalkozik. Tovább »

Diéta – gyakori kérdések és félreértések 2.

papr_leadAz előző bejegyzésben elkezdtük megbeszélni, hogy mit értek diéta alatt, illetve milyen félreértések szoktak felmerülni a gyakorlati teendők során. Folytassuk ezeket. Tovább »

Diéta – gyakori kérdések és félreértések 1.

dok_leadNézzük mit is jelent számomra az a kifejezés, hogy diéta, valamint sorra vesszük a leggyakoribb félreértéseket, amelyek, akár a diéta abbahagyásához vezethetnek. Tovább »

A diéta egy lehetséges változata

ad_leadKedves olvasó! Ahhoz, hogy az elkövetkezők jobban érthetőek legyenek, érdemes az első bejegyzésemet elolvasnia. Tovább »

Kedvcsináló egy kis diétához

diet_leadA második bejegyzéshez hasonlóan egy-két örömteli példát szeretnék Önökkel megosztani, hogy egy jól eltalált diétával, mi mindent lehet elérni. Tovább »

A böjt

bojt_leadA böjt, az én fogalmaim szerint a következőt jelenti: megfelelő előkészületek és felkészülés után, saját elhatározásból, minimum 4-5 napig, maximum 40 napig nem eszik az illető semmit, csak vizet és gyógyteát fogyaszt. Tovább »

Gondolatébresztő

antal_lead

Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen az első bejegyzés. Könnyed is legyen, meg elgondolkodtató, érdekes is legyen, meg komoly is.

Úgy határoztam, hogy egy rövid felvezetőt írok az elkövetkező írásokhoz, azzal a céllal, hogy egy kicsit barátkozzunk. Nem illik csak úgy ajtóstól rontani a házba. Tovább »